Patrick

In 1999 startte ik met een ontdekkingstocht en kwam ik o.a. in aanraking met de Chinese bewegingsleer Chi Neng Qi Gong. In die tijd ervaarde ik een gebrekkige concentratie, geen echt contact met vrienden en was ik van mijn werk vaak moe. De oefeningen van Chineng verlichten, maar in het dagelijkse leven lukte me het niet toe te passen. Ik miste wat in het geheel en ging verder op zoek en nieuwsgierig als ik ben shopte me een ongeluk op zoek naar het geluk.

Een volgende stap in de ontwikkeling waren de oefeningen van Sensoriele Biomechanica. Hierbij worden economische bewegingen met behoud van gevoel uitgevoerd. Deze basisbewegingen kunnen geimplementeerd worden in Qi Gong en geeft een verfijndere en completere beleving.

Door het verbinden van Advaita, Qi Gong en Sensoriele Biomechanica ontstond een mooi geheel: Op een intellectueel niveau valt alles voor velen wel te begrijpen, maar het is de kunst om het te integreren in het lichaam.

Via diverse stilteretraites bij Isaac Shapiro kwam ik steeds dieper tot inzicht, maar het was een andere leraar die me praktisch bewust liet worden van de kracht van zelfrealisatie en me liet inzien dat daarbij relateren uiterst essentieel is.

De afgelopen 5 jaar heb ik mij verdiept in zelfrealisatie, wie jij en ik ten diepste zijn. Dat te ervaren is prachtig, maar daarna komen van allerlei patronen omhoog komen. Door me te verdiepen in Ontwikkelingstrauma (Dr. Laurence Heller) en het boek Illussies van Ingeborg Bosch werd ik me meer bewust van gevoelens die ik ervaarde, maar geen idee had waar die vandaan kwamen.

In mijn begeleiding gebruik ik een velerlei aan methodes en technieken:

Human Design: Profielschets van Jouw Potentieel
Coachingsvaardigheden NLP Master Practitioner
Lichaamswerk en bewuste aanraking: Fasciatherapie en Qi Gong
Fysiek: Guasha therapie voor fysieke klachten
Jaren ervaring uit zelfontwikkeling via satsangs en stilteretaites.

Sessies:
Begeleiding: 50 euro per uur
Massage-lichaamswerk 50 euro per uur
Human Design Rapport en Reading per email opgestuurd:100 euro

Bel voor een afspraak: 0636055811.

Afgeronde Opleidingen:

VWO Blaise Pascal College Zaandam

Haarlem Business School Logistiek & Economie Overveen

NEI Zelfrealisatie

Guasha therapie 1e jaar

Chi Neng Qi Gong docent

KNLTB Tennislerarenopleiding

NLP Master Practiotioner

Retraites:
Isaac Shapiro 2012,2014,2015
Angelo Vasalos 2016 Winter Intensive
div. satsangs

Cursussen:
Fasciatherapie
Feldenkrais
Ayurvedische Massage