Het onderdrukken van aardse zaken verlichten

nonduaal.001Onze taak
Dat ik hier op deze Aarde ben is een voorrecht. Wij dienen elkaar om het mooiste in elkaar omhoog te brengen. Het mooiste dat noemen we in contact zijn met stilte, eenheid, liefde, vreugde, extase, verbinding, kracht,kwetsbaarheid, ruimte, openhartigheid, etc.

Om daarmee in contact te komen is het belangrijk te ontdekken waar je het liefste naar verlangt en wat je wilt en dat te voelen en belichamen. Tevens dien je te kijken naar wat voor problemen en uitdagingen er omhoog komen.

Het onderdrukken van aardse zaken
Zelf ontkende ik altijd een onderdrukt gevoel van de de behoefte naar een overvloedig inkomen en tegelijkertijd dat ik mezelf wilde realiseren. Ik heb ontdekt door naar die zorgen te luisteren dat ik het vertrouwen, de zekerheid van mijn bestaan in mij heb en dat het mijn taak is om daar bij te zijn.

Dus het is niet alleen kijken naar wie je bent en dat vanuit het mentale te kijken en je problemen en uitdagingen te onderdrukken. Nee het is je taak om dat onder ogen te zien. Het is zelfs je taak om het in te brengen en te delen om er licht op te krijgen.

Geen ontkennen

Dat guru’s en de non duale wereld zeggen dat er geen problemen bestaan is dan wel absoluut maar, maar je mag de relatieve werkelijkheid niet ontkennen. Die relatieve werkelijkheid is er niet voor niets en heeft jou iets moois te vertellen.