Zijnssbegeleiding

Zijnsbegeleiding
Ontdek de antwoorden op al je problemen en vragen in je zelf

essentieelzijn.009

Wie ben Je?
Koog aan de Zaan-Tenniscoach Patrick Baijards heeft zijn carriere een nieuwe wending geven middels Zijnsbegeleiding. De praktijk van Zijnsbegeleiding is gericht op het ontdekken Wie je werkelijk bent en het van daaruit kijken naar uitdagingen en problemen op allerlei gebieden. Als je ontdekt wie je in werkelijkheid bent, kom je in aanraking met vrede, verbinding en werkelijke vrijheid.

Satsang
Nadat ik in 2000 begon met een spirituele tocht had ik zo’n beetje alles wel uitgeprobeerd (van NEI,NLP, het Enneagram, Qi Gong, diverse lichaamstherapieen en dansvormen) ik bleef feitelijk maar zoeken naar iets wat ik miste. Niets werkte echter blijvend. Totdat ik 4 jaar geleden in aanraking kwam met het verschijnsel satsang. Satsang betekent zitten in wat werkelijk is. Daar ontdekte ik dat het leven in mij was en dat het geluk niet buiten me gevonden kon worden.

Mens tussen de mensen
Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met een bijzondere leraar die me wakker maakte door me te wijzen op mijn spirituele ego. Het leven bevindt zich tussen de mensen en niet in een spiritueel klooster te gaan zitten was zijn dringende advies.

Alle problemen
In de praktijk kun je terecht voor inzichten waarom je in essentie problemen, klachten en ziekte ervaart. We kunnen het dan over van alles hebben van relatie-en opvoedproblemen tot last hebben van stress, eenzaamheid, depressie, neerslachtigheid, blessures, ziekte, etc. Maar het gaat natuurlijk vooral om de positieve zijde van de medaille te ervaren;vreugde, kracht, vertrouwen, veiligheid, etc. Daarvoor is nodig dat we kunnen ontspannen in gevoelens die we liever niet hebben en afkomstig zijn uit onze jongste jaren als kind. We vechten liever tegen, onderdrukken of vermijden die gevoelens liever. We zijn meesters in ons afleiden geworden.

Contactvermijding
Het gaat feitelijk om inzicht te krijgen hoe we werkelijk contact vermijden met ons zelf, onze emoties en onze relaties. En door het vermijden van wezenlijk contact worden vele verslavingen gecreëerd en lijken we onkwetsbaar. Echter vroeg of laat ontkom je niet aan problemen. Je kunt ze een tijdje onderdrukken, maar vroeg of laat knapt de zeepbel uiteen of loopt je partner weg.

Ook begeleiding op de tennisbaan
Ik zal me niet alleen thuis gaan bezig houden met mensen die wakker willen worden. Op de tennisbaan is het ook mogelijk om begeleid en gecoacht worden op al je uitdagingen en problemen. Je houding en beweging zegt namelijk alles over je gedrag.

Voor meer informatie kun je de website www.patrickbaijards.com bezoeken of bellen voor een afspraak naar 0636055811.samenzijn.pages

zijnsbegeleiding.key