BARS behandeling november 2017

NOVEMBERAANBIEDING SLECHTS 20 euro voor een BARS sessie van 1 uur!

Heb je last van stress, een te hoge werkdruk of misschien loopt je relatie niet lekker? Kom dan eens langs voor een BARS behandeling.

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen vanuit het universum en te zijn wie je werkelijk bent? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. De verschillende barspunten die behandeld worden zijn verbonden met diverse gebieden in je leven. Om er een paar te noemen: geld, veroudering, sexualiteit, vreugde, heling en creativiteit. Hoe zou het zijn om meer vrijheid te hebben op al deze gebieden?

Na een behandeling van je Access Bars heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval is je leven veranderd. Tijdens een Access Bars-behandeling lig je met je kleren aan op de behandeltafel en ik raak de 32 punten op je hoofd in ongeveer 10 vingerzettingen lichtjes aan. De behandeling gebeurt in stilte.

Een massage is ook mogelijk.

De behandeling wordt gegeven in Koog aan de Zaan, Eendrachtstraat 29. Voor informatie en aanmeldingen 0636055811 of patrickbaijards@gmail.com.