Agenda

Zhineng Qi Gong les 2019

Vanaf dinsdag 8 januari 2019 om 19.45 uur is er elke dag MeditatieLab in Koog aan de Zaan,Eendrachtstraat 29.

Hoe zou het zijn als we samen een veld energieveld creëren van onvoorwaardelijke liefde en verbinding en lekker in ons lichaam komen? Dat we samen in ontspanning, stilte en in contact met onszelf zijn en geheel weer opgeladen thuiskomen?

Met onze intentie openen we onze geest hiervoor……

Kom je ook?

Maandag:Zhineng Qi Gong & Meditatie
Dinsdag: Zhineng Qi Gong & Meditatie
Woensdag:Zhineng Qi Gong en Access Conciousness
Donderdag:Zhineng Qi Gong & Meditatie
Vrijdag: Aisha Salem Mediatie en sharinggroep
Zondag:Zhineng Qi Gong & Meditatie 10,30 uur

Opgeven via patrickbaijards@gmail.com

De bijdrage is 10 euro per keer.

Zhi Neng Qi Gong & Meditatie

Zhi Neng Qi gong is een effectieve en simpele Chinese bewegingsleer. Zhineng staat voor energiepotentieel en Qi Gong staat voor dagelijkse oefening met energie. De vorm is ontwikkeld door dr. Pang Ming die grootmeester is in diverse vormen van Tai Chi en Qi gong. Hij richtte het grootste ziekenhuis op waar zonder medicijnen gewerkt werd en mensen genazen van de meest erge ziektes waaronder kanker. De enige voorwaarde was wel 8 uur per dag oefenen en minimaal voor 3 maanden lang trainen met ongeveer 5000 man. Door de opkomst van de Falung Gong werd het verboden om nog langer in grote groepen samen te komen. In die tijd was het rijp om deze vorm over de wereld te laten verspreiden.

Naast ziektepreventie staat ZNQG voor innerlijke rust, bewust worden van wie je bent, liefde, compassie,verbinding en innerlijke kracht. Je kunt het derhalve voor je persoonlijke groei gebruiken.

Een oefening van minimaal 17 minuten voor 100 dagen lang (het gongprincipe) verhoogt je levensenergie.

Access Conciousness

BARS behandeling

-Wist je dat je 32 reflex punten op je hoofd hebt?

-Deze bevatten de elektromagnetische lading van gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad op een bepaald gebied van je leven.

-Elke gedachte, idee, houding, beslissing, overtuiging die je hebt, zet de energie vast.

-Dit beperkt je vermogen om met gemak iets anders te kiezen.

-Het gevolg is dat je in een vast gedachtepatroon terecht komt.

De BARS behandeling is ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen. Bewustzijn bevat alles zonder oordeel. Het is de bereidheid en de capaciteit om totaal bewust en totaal aanwezig te zijn in elk gebied van je leven. Access nodigt je uit om jezelf te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent. En om een leven te gaan genereren voorbij aan de Jij, zoals jij denkt dat je bent. Terwijl een eindig wezen probeert te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties, functioneert een oneindig wezen vanuit oneindig waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Als een oneindig wezen is alles voortdurend mogelijk en heb je totale keuze.

De BARS behandeling bied je de mogelijkheid om je te bevrijden van de polariteit, gevangenschap, conditionering en de beperkingen van onze gedachten, emoties en gevoelens. De Bars behandeling bestaat uit een lichaamsproces waarbij de 32 punten geactiveerd worden. De verbale processen, waaronder de belangrijke Clearing Statement, gebruik ik ook tijdens mijn sessies om ervoor te kiezen om je belemmeringen los te laten.

‘Bars’ is het engelse woord voor staven. In het hoofd lopen diverse van deze energetische staven. Wanneer je je Bars laat nalopen of ‘runnen’ (eng.) begint de polaire elektrische lading zoals die in de hersenen ligt opgeslagen op te lossen. Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Hierop staat alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Het activeert als het ware een bewustzijnsvirus. De verschillende bars zijn verbonden met diverse gebieden in je leven. Om er een paar te noemen: geld, veroudering, lichaam, sexualiteit, vreugde, heling en creativiteit. Hoe zou het zijn om meer vrijheid te hebben op al deze gebieden?

Na een behandeling van je Access Bars heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval is je leven veranderd. Tijdens een Access Bars-behandeling lig je met je kleren aan op de behandeltafel en ik raak de 32 punten op je hoofd in ongeveer 10 vingerzettingen lichtjes aan. De behandeling gebeurt in stilte.

Ben je geïnteresseerd om de Access Bars te ervaren, boek er dan nu eens een behandeling. Bel me voor een afspraak in Koog aan de Zaan 0636055811 of mail:patrickbaijards@gmail.com.

In de feestmaand janauri geldt een bijzondere korting: 25 euro voor een sessie van 60 minuten. Natuurlijk kun je ook een waardebon aan iemand anders geven.

Mijn advies is om een aantal (3-4) sessies te ervaren, wat het werkelijk met je doet. Natuurlijk gebeurt er na 1 behandeling al iets, maar zelf gaat het voor mij steeds dieper hoe meer ik mijzelf toesta te ontvangen.

Aisha Salem meditatie en sharing

Elke vrijdagavond van 20.00-22.00 uur wordt er in Koog aan de Zaan een studie- en meditatiegroep Zelfrealisatie gegeven aan de hand van het werk van de Deense Aisha Salem. Centraal in deze groep staat de vraag wie ben ik en hoe dat te realiseren in het leven.

We ondersteunen elkaar in de Aanwezigheid van Stilte en Zien. De avond bestaat uit het delen van een meditatie van Aisha en het sharen. Elk persoon spreekt bijvoorbeeld voor 15 minuten en deelt wat in hem of haar leeft in eerlijkheid, kwetsbaarheid en directheid. Group members are to simply Listen with full-body attention – no advice, no pointing anything out, no opinions – only deep feeling and openness in Listening. Daarna wordt afgesloten met het zitten in stilte.