BARS behandeling

BARS behandeling

-Wist je dat je 32 reflex punten op je hoofd hebt?

-Deze bevatten de elektromagnetische lading van gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad op een bepaald gebied van je leven.

-Elke gedachte, idee, houding, beslissing, overtuiging die je hebt, zet de energie vast.

-Dit beperkt je vermogen om met gemak iets anders te kiezen.

-Het gevolg is dat je in een vast gedachtepatroon terecht komt.

De BARS behandeling is ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen. Bewustzijn bevat alles zonder oordeel. Het is de bereidheid en de capaciteit om totaal bewust en totaal aanwezig te zijn in elk gebied van je leven. Access nodigt je uit om jezelf te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent. En om een leven te gaan genereren voorbij aan de Jij, zoals jij denkt dat je bent. Terwijl een eindig wezen probeert te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties, functioneert een oneindig wezen vanuit oneindig waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Als een oneindig wezen is alles voortdurend mogelijk en heb je totale keuze.

De BARS behandeling bied je de mogelijkheid om je te bevrijden van de polariteit, gevangenschap, conditionering en de beperkingen van onze gedachten, emoties en gevoelens. De Bars behandeling bestaat uit een lichaamsproces waarbij de 32 punten geactiveerd worden. De verbale processen, waaronder de belangrijke Clearing Statement, gebruik ik ook tijdens mijn sessies om ervoor te kiezen om je belemmeringen los te laten.

bars

‘Bars’ is het engelse woord voor staven. In het hoofd lopen diverse van deze energetische staven. Wanneer je je Bars laat nalopen of ‘runnen’ (eng.) begint de polaire elektrische lading zoals die in de hersenen ligt opgeslagen op te lossen. Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Hierop staat alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Het activeert als het ware een bewustzijnsvirus. De verschillende bars zijn verbonden met diverse gebieden in je leven. Om er een paar te noemen: geld, veroudering, lichaam, sexualiteit, vreugde, heling en creativiteit. Hoe zou het zijn om meer vrijheid te hebben op al deze gebieden?

Na een behandeling van je Access Bars heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval is je leven veranderd. Tijdens een Access Bars-behandeling lig je met je kleren aan op de behandeltafel en ik raak de 32 punten op je hoofd in ongeveer 10 vingerzettingen lichtjes aan. De behandeling gebeurt in stilte.

Ben je geïnteresseerd om de Access Bars te ervaren, boek er dan nu eens een behandeling. Bel me voor een afspraak in Koog aan de Zaan of Bergen 0636055811 of mail:patrickbaijards@gmail.com.

In de feestmaand december geldt een bijzondere korting: 25 euro voor een sessie van 60 minuten. Natuurlijk kun je ook een waardebon aan iemand anders geven.

Mijn advies is om een aantal (3-4) sessies te ervaren, wat het werkelijk met je doet. Natuurlijk gebeurt er na 1 behandeling al iets, maar zelf gaat het voor mij steeds dieper hoe meer ik mijzelf toesta te ontvangen.